1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Ansatte i Ladelys AS

Morten Røvik 

Salgssjef Ladelys AS 

Mail mr@ladelys.no

Tlf 40120806

Morten Røvik Ladelys

Morten Røvik er uten tvil den eneste og den dyktigeste salgssjefen i Ladelys, og hans innsats for å få salg av LED til fotballbaner i Norge er intet mindre enn imponerende. Med sine 42 år har han opparbeidet seg en imponerende erfaring og kompetanse innen lysbransjen, og han bringer med seg verdifull kunnskap fra sin tid i butikkbransjen.

Det som virkelig skiller Morten fra andre salgssjefer er hans dedikasjon og arbeidsmoral. Han er kjent for å jobbe lange kvelder og være utrolig strukturert i sitt arbeid. Han setter alltid kundens behov først og er med dem fra første stund til siste detalj er på plass. Han tar seg tid til å lytte til klubbene, naboene og spillerne for å sikre at de blir helt fornøyde med lysanlegget.

Mortens 8 års erfaring innen lysbransjen har gitt ham et solid fundament for å kunne levere de beste løsningene for fotballbanene i Norge. Han har en unik forståelse for de tekniske aspektene ved LED-belysning og kan identifisere og imøtekomme forskjellige behov og budsjettbegrensninger. Gjennom sin tid i butikkbransjen har han også lært verdien av hardt arbeid og å jobbe seg oppover i hierarkiet. Han startet som 14-åring på gulvet i en familiebedrift og har er vi heldige som har Morten som nå nådd nest øverste lederposisjon i Ladelys AS.

Morten er en ekte leder som ikke er redd for å ta i et tak. Han er alltid tilgjengelig for sine kolleger og gir støtte og veiledning når det trengs. Han er en lagspiller som tror på samarbeid og vet at suksess bare kan oppnås gjennom samarbeid og dedikasjon.

I det harde og konkurranseutsatte markedet for LED-belysning er det ingen tvil om at Morten Røvik er en ekspert på sitt felt. Han er en salgssjef som virkelig legger sjelen sin i jobben sin, og som går den ekstra milen for å sikre at hver eneste kunde blir fornøyd. Med hans bakgrunn, erfaring og dedikasjon, er det ikke overraskende at han er en suksess i Ladelys AS og en respektert skikkelse innen salgsbransjen.

Morten Sæthre 

Daglig Leder Ladelys AS 

Mail ms@ladelys.no

Tlf 99593999

 

Morten Sæthre Ladelys

Morten Sæthre, en strålende sjef og daglig leder i Ladelys AS, har virkelig klart å imponere oss med sin unike evne til å drive og utvikle selskapet. Med 12 år i lysbransjen og tidligere erfaring fra forsvaret og som pilot i Norwegian, er det tydelig at han bringer med seg en bred kunnskap og en utrolig dedikasjon til virksomheten.

Det er ingen tvil om at Morten har vært nøkkelen til Ladelys’ suksess de siste årene. Hans visjonære og innovative tilnærming har virkelig satt selskapet på kartet. Fra de beskjedne startene på gutterommet i 2011 har Morten klart å bygge opp Ladelys AS til å bli en markedsleder i lysbransjen.

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Mortens ledelse er hans evne til å stadig utvikle og forbedre Ladelys AS. Han er alltid på utkikk etter nye muligheter og strategier for vekst, og han har ikke vært redd for å prøve noe nytt. Dette har resultert i at selskapet har utvidet seg betydelig siden oppstarten, og nå tilbyr en bred portefølje av produkter og tjenester.

Mortens erfaring fra forsvaret og som pilot har også gitt ham en enestående ledelsesstil. Han er disiplinert, strukturert og har evnen til å takle utfordrende situasjoner med ro og selvtillit. Denne tilnærmingen har smittet over på resten av teamet, og skaper en harmonisk og produktiv arbeidskultur.

Ladelys AS har virkelig opplevd en bemerkelsesverdig utvikling under Mortens ledelse. Fra et lite og ukjent selskap til å bli en kraft å regne med innenfor lysbransjen, har Morten banet vei for suksess og vekst. Han har ikke bare etablert Ladelys AS som en betrodd leverandør og samarbeidspartner, men han har også skapt flere andre vellykkede firmaer siden oppstarten.

Alt i alt er Morten Sæthre en fantastisk daglig leder som har vist seg å være dyktig, dedikert og ambisiøs i sin rolle som sjef for Ladelys AS. Hans evne til å drive og utvikle selskapet, samt hans imponerende bakgrunn og erfaring, har gjort ham til en uvurderlig leder. Med Morten ved roret er det ingen tvil om at Ladelys AS vil fortsette å vokse og trives i årene som kommer.