Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Leveranser

07.11.2018

LED lys til fotballbaner i 2018

 

I 2018 har vi levert flomlys til et ti-talls antall fotballbaner. 

Ladelys har levert kvalitetsbelysning innen LED flomlys de siste 8 årene. Hvor havner og idrettsbelysning har vært fokusområdet. 

Det trenger ikke å koste så mye for god belysning til deres fotballbane. Det finnes en rekke støtteordninger til idrettslag som bytter til nye LED flomlys. Ta kontakt på butikk@ladelys.no for mer informasjon, så hjelper vi deg gjerne. Helt uforpliktende selvfølgelig!

Les mer...
02.05.2016

LED-gatebelysning-til-lysløype-idrettsarena

FOTO: Olav Skinnarland (Tinnløypa).

Tinnløypa bli omtalt som en av Norges flotteste turløyper med lengste strekning på mer enn 29km fra Gvepseborg i sør til Atrå i Nord utenfor Rjukan i tillegg til en rekka andre rutealternativer. Nå er de også først ute med etter oss bekjent norges første godkjente lysløype med LED-belysning. Vi i ladelys har leverte LED-gatebelysning og LED-flombelysning til en rekke andre lytsløyper og idrettsanlegg av denne typen tidligere, men aldri i slik stor skala etter internationale krav til standarder. Disse krav og standardene, sammen med flere innsendte kundebilder vil vi komme tilbake til i denne artikkelen.

Les mer...
12.04.2016

LED stadionbelysning

LED Stadionbelysning

(Bildet er tatt av Ladelys)

I 2015 leverte vi skandinavias første og eneste fullverdige LED-stadionbelysning iht til Norske og Europeiske krav og standarder. Mange var i tvil på forhånd, men ettermålingene viser at vi oppnådde kravene med god margin, selv med lavere vedlikeholdsfaktor. I ettertid har vi levert en rekke LED-stadionbelysning anlegg til fotballbaner og andre idrettsarenaer rundt om i Norge. I denne artikkelen skal vi se nærmere på LED-flomlys og belysningsklasser til Norsk fotball.

Les mer...
24.02.2016

LED lys til fotballbane type 1

LED lyskaster til fotballbane, type I (50lux)

Foto: Jostein Saghaug/Kvinnherad bildebyrå

Tidlig i 2015 ble Ladelys AS etter oss bekjent den første og så langt eneste leverandøren i hele Skandinavia til å levere et fullverdig LED-flomlys anlegg til en fotballstadion iht til Norske krav og Europeiske standarder. Vi har siden den gang levert LED-flomlys til fotballbaner og andre idrettsarenaer i forskjellig skala. I denne artikkelen skal vi ta for oss LED-lyskaster til en treningsbane uten krav til europeiske standarder. 

Vi leverer i hovedsak 3 nivåer av belysning til fotballbaner. Disse er detaljert beskrevet nederst i denne artikkelen.

Les mer...
18.02.2016

Ny leveranse av LED-gatebelysning

LED-gatebelysning leveranse.

 

Ladelys AS har de siste 6 årene spesialisert seg på å regne anbud med LED-gatebelysning. Vi bruker Dialux og beregner belysningen før vi leverer den. Alt vi trenger fra elektriker eller sluttkunde er et kart over området, så fikser vi resten mtp krav å spesifikasjoner til akkurat ditt prosjekt. I denne artikkelen har vi lagt ved sammeiets egne bilder og tilbakemeldinger.

Les mer...
02.10.2015

LED Industribelysning

Vi lysberegner og prosjekterer daglig LED-industribelysning til ulike områder og bygg med ulike typer LED-industrilys. De viktigste faktorene for denne typen prosjekter er at det gis mest mulig lys med best mulig lysjevnhet, billigst mulig. Dette oppnås ved å bruke ulike lysdistribusjonslinser i forhold til monteringshøyde, romstørrelse og lampeplassering. Hvor mye lys som kreves avhenger av hva området skal brukes til. For mer informasjon om hvilke krav som gjelder for akkurat ditt området.

I denne artikkelen skal vi se litt på hva de ulike områdene koster å belyse med LED-industrilys.

Les mer...
30.09.2015

Kraftig LED-lyskaster til idrettsanlegg

 

Tidligere i 2015 ble vi i Ladelys en av de første til å levere LED-flomlys til fotballstadion i henhold til standard NS-EN 12193 og NFF anbefalinger. Før og under denne leveransen hadde vi tett kommunikasjon med Norges Fotballforbund rundt leveransen av LED-lyskastere inkludert dimmesystem med kamp og treningsbelysning ihht standard og krav. Den største utfordringen var å få nok lys uten at vi overgikk kravene til blending, samtidlig som lysjevnheten ble opprettholdt. Bildene i denne artikkelen kommer fra en leveranse av våre BRAVO LED-lyskastere til treningsbane, som vi vil ta for oss litt lengre ned i artikkelen. Treningsbane har halparten av lyset til en kampbane på lavere divisjoner. For tippeliga og fotballbaner/stadion med TV sendinger gjelder egne krav. Ladelys AS lysberegner og leverer komplett idrettsbelysning med LED-lyskaster, master, kabler og lysstyringssytem.

Les mer...
27.09.2015

LED-gatelys til tettbygd boligområdet

I 2015 har vi i Ladelys AS sammen med våre samarbeidspartnere solgt SIRIUS LED-gatelys til mer enn 100 gater, velforeninger, borettslag og bedrifter uten å motta en eneste klage eller reklamasjon. En av hovedgrunnene til at våre LED-gatelys er blitt så populære foruten at de leveres med utskiftbare moduler, er at de kan leveres med 4 ulike retningsstyrte og patenterte lysdistribisjonslinser som spesialtilpasser gatelysene til hvert enkelt området. Her kan du lese mer om hva du bør se etter før du velger LED-gatebelysning.

Les mer...
21.09.2015

LED-flomlys til tennisbane

Flombelysning til idrettsarenaer har ofte strenge krav til lysstyrke, blending og lysjevnhet. Hvor kravene skjerpes etter divisjon og bruk av banen. Her deles akrivitetene opp i øvelse, trening og konkurranse hvor det blir strengere å strengere krav til belysningene.

Les mer...
11.06.2015

LED-plater til systemhimling

Det er ikke vanskelig å se at LED-plater passer perfekt til systemhimling, men viste du at de fleste av våre leveranser av LED-plater er til steder uten systemhimling. LED-plater kommer dimbare til direkte installasjon i 230V og kan leveres med wire, slik at de henges opp å skaper en "falsk" himling. Vi har en rekke leveranser i av LED-panel til steder uten himling. Bilder fra disse stedene kommer i egen artikkel om LED-plater uten himling.

I denne artikkelen skal vi se mer på LED-plater til systemhimling, hvor du nederst i artikkelen kan se eller laste ned vår LED-plate flyer.

Les mer...
23.02.2015

LED-lyskaster

At landets havner velger våre LED-lyskastere er et kvalitetstegn.

Her er et bilde fra Trondheim Havn av en 18m høy stolpe med 4 stk 240W LED-lyskastere. Kravet er at denne lyskasteren skal lyse opp hele denne parkeringsplassen, samt gi lys slik at den overlapper både vei og lys fra den nærmeste stolpen plassert mer enn 150m unna. Her har da våre 240W LED-lyskaster erstattet de gamle 1000W og 2000W natriumspærene i ulike antall. Det viktigste ved belysning montert høyere enn 10m over bakken er spredningsvinkelen og mengde lys som kommer fra lyskilden. Under vises et nærmere bilde over parkeringsplassen og området rundt denne stolpen.

Les mer...
24.11.2014

LED-skinnebelysning bilforhandler

Roger Hansen, driftsansvarlig for Toyota Hell Bil er kjempefornøyd med de nye LED-lysene fra Ladelys AS. Han skal garantert bestille opp flere VEGA LED-skinnelys til alle sine Toyota avdelinger. Bilene popper frem og ser rett å slett bedre ut!

Det er de nye lysenes evne til å reflektere ekte farge, ved en kaldere og klarere fargetemperatur som utgjør hele forskjellen.

Les mer...
20.11.2014

LED-gatelys & LED-flomlys leveranse til Europris Hovedlager

Et patentert, høyteknologisk LED-armatur, designet for et røft nordisk klima med temperaturer ned mot -40 garder. SIRIUS LED er kvalitetssikret ned til hver en minste detalj, med IP67 og IK08 klassifiseringer, TUV, Rohs, CE og UL sertifikater. Det modul baserte systemet har en levetid på hele 67.000 timer L70 og vi gir 5 års varighetsgaranti. SIRIUS LED leveres klar til installering inkl drivere, toppstykker og klipskoblingssystem (plug&play) for enkel og kostnadseffektiv montering. Les mer om SIRIUS LED i vår 2014 katalog

Les mer...
17.11.2014

LED-flomlys til fotballbane

BRAVO LED-lyskaster er etter oss bekjent det første LED-armaturet som oppnår alle krav satt til utendørs idrettsanlegg. Det er strenge krav til både lysutbytte, lyskvalitet, lysjevnhet og blending ved steder hvor barn og voksne skal drive idrett. I denne artikkelen viser vi til leveranse av LED-flomlys til fotballbane. Alle bildene er tatt med mobilkamera. 

Les mer...
14.11.2014

LED-gatelys til uteområde ved skole

Bilder fra meget fornøyde kunder i Trondheim. Dette er et svært typisk uteområdet, hvor god belysning er ønsket. Vi har levert et større antall LED-gatelys til å lyse opp uteområdet rundt steinerskolen i Trondheim. Bildet til høyre er tatt med mobil av de første lysene som ble levert som test. I denne artikkelen kan du se flere bilder. Steinerskolen kom senere tilbake å bestilte nok belysning til å lyssette hele området og nabobyggene fulgte etter. Vi har nå levert SIRIUS LED-gatelys og LED-flomlys til Steinerskolen og de 4 nærmeste naboene, noe som vitner til den gode kvaliteten.

Les mer...
13.11.2014

Dimbare led-spotter tilbakemelding fra privatkunde

Bildet er tatt og innsendt av enda en fornøyd kunde som har handlet dimbare LED-spotter av Ladelys AS. En fantastisk gest og gratis ekstrainnsats fra kundens side, noe som helt klart reflekterer et meget godt produkt og en ekstraordinær kundekomminikasjon. Denne kunden har sendt inn private bilder fra både inne og utendørs bruk av våre nye dimbare LED-spot. Dette har vært en tøff oppgave da det er vanskelig å ikke bli for privat når du sender inn slike private bilder for publikasjon. Heldigvis tok kunden seg bryderiet med å sende inn bilder som viser LED spotter satt i system, både inne og utendørs.

Les mer...
13.11.2014

LED-flomlys spesialtilpasset kunde

 

LED-Flomlys til oppdrett av KOI

Ladelys AS har vært så heldige å fått være med på testing av LED-belysning til bruk ved fiskeoppdrett. På bildet vises våre spesial designede LED-lyskaster i bruk over ett av KOI tankene. I Oktober 2012 startet vi prosjektet ved å levere spesial designede LED-lyskastere som vi tidligere hadde fått spesialprodusert med hjelp fra oppdrettsanlegget selv. Det ble satt mange krav til lysfarge, fargegjengivelse og lysspredning, samtidlig som det ble satt store spørsmålstegn til om lysdiodene kunne gjøre samme jobben som en høytrykkspære.

Les mer...
13.11.2014

LED-flombelysning av båt

Ladelys AS lyser opp Ostindiefararen

I år fikk våre svenske kollegaer i Laljus AB det ærefulle oppdraget å lyse opp Ostindiefararen med våre populære og energibesparende LED-lyskastere. Ostindiefararen er verdens største seilbåt bygd i tre og ble blant annet brukt i kronprinsesse Viktorias bryllup i 2010. Vi var derfor veldig spente da våre svenske venner i Laljus AB satte som mål å lyse opp skipet med et energiforbruk på under 10% av hva som sist ble brukt for å lyse opp trebåten.

Les mer...
13.11.2014

LED-skinnebelysning frisør

Foto: Øyvind Markussen Sjeldent er det viktigere med god belysning enn hos kunstnere som daglig bruker form å farge som verktøy. -Det er likevel skremmende hvor lite fokus det er på riktig lys, selv i frisørbransjen hvor belysning er en så stor del av faget, sier Kenneth Solbakken, en av Norges mestvinnende frisører igjennom tidene og grunlegger av Blow Hairdressing. I denne artikkelen kan du lese om LED-skinnelysene som til nå er levert neste 100 frisører i Norge og Sverige.

Les mer...
13.11.2014

LED-flomlys som fasadebelysning

 

SIRIUS LED-flomlys er et av markedets mest kostnadseffektive og robuste LED-flomlys designet for et tøft nordisk klima med temperaturer ned til minus 40C. Og det er erfaringen med flere store og små leveranser over flere år, i salte omgivelser ved kyst-Norge, som gjør oss sikre på at SIRIUS LED utkonkurrer alt av flomlys når det kommer til kvalitet.

Les mer...
13.11.2014

LED-skiltbelysning flere leveranser

Et godt synlig skilt er vel hele poenget med et skilt. Pollux LED-skiltbelysning er et robust armatur spesialdesignet for opplysning av skilt. Lysfordelingen er tilpasset et rektangulært areal med justerbart armaturhode for optimal spredningsvinkel på lyset. Dette gir mindre lysforurensing og mer lys dit lyset er ønsket. Pollux LED-skiltlys er designet til utendørs bruk i nordiske forhold med temperaturer ned mot -40 C og kan leveres komplett med 70cm festebrakett. Se flere bilder å les mer om hvor mange lys som passer ditt skilt.

Les mer...
12.11.2014

LED-gatebelysning til borettslag

I 2011 har vi i Ladelys AS levert LED-flomlys og LED-gatelys til borettslag over hele landet. Vi har referanser fra alle landsdeler, samt Sverige og Danmark hvor våre produkter er levert av oss eller våre samarbeidspartnere. Ta kontakt for å få oppgitt stedet nærmest deg hvor vår LED-flombelysning og LED-gatebelysning er levert. I denne artikkelen har vi bruk noen bilder fra et borettslag i Trondheim for å vise et par grunnleggende prinsipper til når LED blir brukt som utebelysning. Vi jobber med å samle inn bilder fra borettslagene rundt om i landet med mål om å lage et bildegalleri til hjelp for nye borettslag som ønsker å skifte til ny og bedre LED-belysning

Les mer...
12.11.2014

LED-pærer

I år ringes julen inn med nye, moderne LED-pærer i Åfjord kirke. De nye LED-pærene har allerede vært installert en stund uten at noen har lagt merke til det, noe som var et av hovedmålene ved leveransen. - Om vi kan bytte til miljøvennlig belysning som sparer opp mot 90% av strømforbruket uten at noen legger merke til det, er det jo helt fantastisk! Det er også snakk om betydelige administrative besparelser, påpeker Morten Sæthre, daglig leder i Ladelys AS. Denne kirken vil med sine 112 lyspunkter slippe omlag 1500 ekstra lampeskift de neste 25 årene, som er de nye pærenes estimerte levetid. Les intervjuet i fosna-folket her...

Les mer...
12.11.2014

LED-takplater til kontoret

AERO LED-takplater er en tynn stilren LED-lysplate, som kombinerer kompromissløs design med høy lyseffektivitet og jevn lysdistribusjon uten blending. Med ny kantdiodeteknologi, et unikt patentert spredningspanel og reflektorplate oppnår Aero LED-plater enestående verdier av lysutbytte, lysjevnhet og lysdistribusjon. I denne artikkelen vises bilder fra en leveranse til konto og utstillingslokaler levert av vår svenske samarbeispartner Laljus AB.

Les mer...
11.11.2014

LED-spotter til butikk

Varmefag har kjøpt VEGA LED-spotter av Ladelys AS til sin butikk, kontorer og utstillingslokaler i Trondheim. Varmefag har veldig mange spotter hvor de tidligere forsøkt seg på LED-lys uten å bli fornøyd. De begynte derfor med en mindre ordre for å se kvaliteten på våre produkter. Etter en liten uke kom ordre nr. 2. Varmefag var særdeles fornøyd med både lyskvalitet, lysstyrke og design av deres nye LED-spotter og ønsket flere.

Les mer...
11.11.2014

LED-gatebelysning pilotprosjekt 2011

Ladelys AS har gjennomført en rekke tester og pilot prosjekter innen LED-gatebelysning på byåsen i Trondheim med særdeles gode tilbakemeldinger. I februar kommer kommunen etter med sine første pre-kvalifisering av LED-lys som gatebelysning. Tilbakemeldingene ved markedsundersøkelsen hos beboerne på byåsen har vært utelukkende positiv, med mindre lysforurensing, bedre gatemiljø og økt trafikk sikkerhet som noe som trekkes frem. Vi spurte beboerne om deres subjektive oppfatning av de nye gatelysene og svarene var utelukkende positive. Blant annet så svarte hele 100% at LED-gatelysene gir bedre lys, et bedre gatemiljø, finere omgivelser og økt trafikk sikkerhet. Samtlige av de spurte er førnøyd med de nye lysene og vil anbefale andre å bruke LED-gatelys

Les mer...
11.11.2014

LED-gatebelysning leveranse Trondheim kommune

Bilde viser Ladelys AS LED-gatelys på kommunal vei i Trondheim, installert på byåsen i februar 2012.

Hva bør du se etter når du velger LED som gatebelysning? Det er som kjent mange fordeler med LED som gatebelysning, med økt trafikksikkerhet, bedre gatemiljø, strøm- og miljøsparing som de mest kjente fordelene. Men hva er det egentlig som gjør noen LED gatelys armaturer bedre enn andre, hvilke faktorer er viktige å tenke på ved valg av LED som gatebelysning? Dette er spørmål vi tar for oss i denne artikkelen.

Les mer...
04.10.2014

LED-gatebelysning leveranse 2012

Bildet er hentet fra en av våre leveranser nå i 2012 nord for Kristiansund i møre og romsdal.

Ladelys AS har selvstendig og igjennom samarbeidspartnere levert SIRIUS LED-gatebelysning til en rekke veier, gater, borettslag og områder iløpet av 2011 og 2012. I denne artikkelen vil vi vise endel bilder fra en typisk gate, hvor avstanden mellom stolpene er på nesten 100m. Dette er et typisk prosjekt, hvor økonomi spiller en stor rolle på valg av type og antall LED-gatelys. Les mer hvorfor våre SIRIUS LED-gatelys gir så mye mer lys, jevnt fordelt over et større området i denne artikkelen.

Les mer...