Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-flombelysning av båt

Ladelys AS lyser opp Ostindiefararen

I år fikk våre svenske kollegaer i Laljus AB det ærefulle oppdraget å lyse opp Ostindiefararen med våre populære og energibesparende LED-lyskastere. Ostindiefararen er verdens største seilbåt bygd i tre og ble blant annet brukt i kronprinsesse Viktorias bryllup i 2010. Vi var derfor veldig spente da våre svenske venner i Laljus AB satte som mål å lyse opp skipet med et energiforbruk på under 10% av hva som sist ble brukt for å lyse opp trebåten.

LED-lyskaster med god farge 

VD i Laljus AB, Bastian Olson påpeker viktigheten av LED-lyskasterens evne til å reflektere ekte farge (fargegjengivelse) ved slike oppdrag. Det er viktig at lyset trekker frem alle farger i en slik trebåt for å oppnå et naturlig og behagelig lys. Feil farge og dårlig lyskvalitet ville ødelagt inntrykket av dette vakre skipet, mener gutta i Laljus AB, som fikk utelukkende positive tilbakemeldinger fra tilskuere og Ostindiefararens besøkende under sitt opphold i Landskrona. I bildet vises tydelig alle farger i treverket som gjør skipet mer levende og øker inntrykket og atmosfæren rundt den 200år gamle båten.


LED-lyskaster med bredere lysvinkel

Når vi lyser opp bebyggelse på denne måten er det viktig at vi unngår lommelykt-effekten som ofte kan forbindes med LED-belysning og lysdioder gennerelt. Ved denne leveransen ble det levert 60W LED-flomlys med 120 graders lysvinkel. Denne vinkelen oppnås ved å bruke spesialproduserte linser som fører lyset fra de enkelte diodene slik at lyskasteren i sin helhet lyser jevnt 120grader. En god kombinasjon av lysdioder og linse er altså nødvendig for å oppnå god lysspredning og lysgjevnhet over et større området. Tekniske data på disse LED-lyskasteren kan du lese inne på de enkelte produktene her på nettsiden.

Minsker brannfaren.

Ostindiefararen rundt 10.000 besøkende fikk komme nær på de 13 LED-lyskasterene som alle hadde sin egen reklame festet til lyskasteren. Og da LED-belysning ikke avgir varme på samme måte som andre lyskastere, slipper publikum å være redd for å komme nær de nye LED-lyskasterene. Når den tradisjonelle lyskasteren kan oppnå en overflate temperatur på over 200grader, vil en LED-lyskaster kun oppnå en overflatetemperatur på rundt 40 grader. Dette gjør de nye LED-lyskasterene både mer publikums og brannvennlig. Nedenfor kan du se flere bilder av Laljus ABs opplysning av Ostindiefararen. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om disse LED-lyskasterene eller mer informasjon om LED-lys utendørs generelt. 

 

 

 

 

Ladelys AS 60W LED-lyskaster med 120graders spredning 4000K

 

Tilbake

Kommentarer