Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-flomlys som fasadebelysning

 

SIRIUS LED-flomlys er et av markedets mest kostnadseffektive og robuste LED-flomlys designet for et tøft nordisk klima med temperaturer ned til minus 40C. Og det er erfaringen med flere store og små leveranser over flere år, i salte omgivelser ved kyst-Norge, som gjør oss sikre på at SIRIUS LED utkonkurrer alt av flomlys når det kommer til kvalitet.

SIRIUS LED, hele 5år varighetsgaranti!

Våre LED-flomlys er kvalitetssikret ned til minste detalj med IP67 og IK08 klassifisering, i tillegg til TUV, Rohs og CE certifiseringer.

SIRIUS har en levetid på hele 67.000 timer L70, noe som er den lengste levetiden vi har sett på markedet. I 2010, 2011, 2012 og 2013 har vi levert et stort antall Sirius LED-flomlys og Sirius LED-gatelys til utallige store og små prosjekter rundt om i Norge og Sverige, uten en eneste reklamasjon. Det er altså 100% av lysene som lever opp til den høye forventningen som vi selv er med på å skape.

LED-fasadebelysning:

LED-flomlys egner seg godt som fasadebelysning da LED-belysning er en rettet belysning. Med dette menes at hver enkelt lysdiode kan rettes dit lyst er ønsket. Ved dette prosjektet ble det levert LED-lyskastere som måtte kaste lyset fra en monteringshøyde på utsiden av området og helt opp til toppen av kirketårnet. LED-flomlysene ble derfor levert med en smalere lysdisitribusjonsvinkel for å oppnå mest mulig lys på selve fasaden.

Nedenfor ser du hvor selve flomlyset var plassert i forhold til bygningen. Her er flomlyset levert med en spredningsvinkel på kun 45grader, slik at alt lyset fra flomlyset konsentreres innen en 45 graders vinkel. Dette er helt nødvendig for å få mest mulig lys på fasaden, samtidlig som minst mulig lys går til spille utenfor fasaden.

Forskjellen på LED-flombelysning og LED-lyskaster

Og der er dette som er hele forskjellen på LED-flombelysning og LED-lyskastere, hvor en lyskaster kaster lyset mot stedet som ønskes å belyses og et flomlys "flommer" lyset ut fra lampen og i området. Våre SIRIUS LED-flomlys leveres med flere ulike patenterte linser, hvor flere av disse linsene, sammen med en smalere lysdistribusjon gir flomlysene evnen til å kaste lyset slik at de også kan betegnes som LED-lyskastere.

Ønsker du mer informasjon om SIRIUS LED-Flomlys nøl ikke med å ta kontakt med oss. SIRIUS LED leveres som et modulbasert system, hvor lysmodulene enkelt kan byttes med enkle klips (Plug & Play) om noe uforutsett skulle skje. Vi erstatter uansett hele aramturet om noe skulle skje innen garantiperioden på 5 år.

Tilbake

Kommentarer