Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-gatebelysning pilotprosjekt 2011

Ladelys AS har gjennomført en rekke tester og pilot prosjekter innen LED-gatebelysning på byåsen i Trondheim med særdeles gode tilbakemeldinger. I februar kommer kommunen etter med sine første pre-kvalifisering av LED-lys som gatebelysning. Tilbakemeldingene ved markedsundersøkelsen hos beboerne på byåsen har vært utelukkende positiv, med mindre lysforurensing, bedre gatemiljø og økt trafikk sikkerhet som noe som trekkes frem. Vi spurte beboerne om deres subjektive oppfatning av de nye gatelysene og svarene var utelukkende positive. Blant annet så svarte hele 100% at LED-gatelysene gir bedre lys, et bedre gatemiljø, finere omgivelser og økt trafikk sikkerhet. Samtlige av de spurte er førnøyd med de nye lysene og vil anbefale andre å bruke LED-gatelys

Lengre varighet og mindre vedlikehold. Våre selvrensend, modulbasserte LED-gatelys har en forventet levetid på over 20år ved kontinuerlig daglig drift på 8 timer. Og de utskiftbare modulene kan enkelt skiftes uten verktøy ved skade eller endt levetid.

Sparer energi og miljø De nye LED-gatelysene bruker 50 til 80 prosent mindre strøm en dagens høytrykks natriumpærer, samtidig som de ikke inneholder kvikksølv eller andre miljøfiendtlige tungmetaller. Lengre levetid gir mindre produksjon og avfall, som sammen med mindre energiforbruk har en direkte innvirkning på CO2 utslippet. Og når lysene er 100% resirkulerbare er det klart at LED-lys er det beste valget for miljøet. Lysdiodene blir produsert i USA, men at selve armaturet er produsert i Kina. ”Vi satser på innovative og patenterte løsninger med utskiftbare moduler som avgir mer varme, lyser bedre og øker levetiden på armaturet”.

Trondheim Kommune pilotprosjekt: I februar 2012 starter Trondheim kommune sin pre-kvalifisering av LED-gatelys til sitt første pilotprosjekt. Pilotprosjektet innebærer en veistrekning med 1000 nye LED-gatelys på en veistrekning i Trondheim.

Dagens gatelys blir forbudt i 2015. Mens Australia har lovbestemt å skifte alle gatelys til LED-lys i løpet av 2012 har vi i Norge noe igjen på utfasingen av kvikksølv lamper som blir forbudt i 2015. Norge og EU er allerede i ferd med å fase ut glødepæren som blir totalt forbudt etter 1. September i år. Du sparer altså penger og miljø på å gå over til en ny og bedre belysning. I februar lanseres vår LED-gatelys med en kampanjepris med hele 50% avslag! Kontakt oss for mer informasjon rundt LED-gatelys.

Oppsalg om Ladelys AS sine led-gatelys i adressavisen: http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1761002.ece

Tilbake

Kommentarer