Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-lyskaster

At landets havner velger våre LED-lyskastere er et kvalitetstegn.

Her er et bilde fra Trondheim Havn av en 18m høy stolpe med 4 stk 240W LED-lyskastere. Kravet er at denne lyskasteren skal lyse opp hele denne parkeringsplassen, samt gi lys slik at den overlapper både vei og lys fra den nærmeste stolpen plassert mer enn 150m unna. Her har da våre 240W LED-lyskaster erstattet de gamle 1000W og 2000W natriumspærene i ulike antall. Det viktigste ved belysning montert høyere enn 10m over bakken er spredningsvinkelen og mengde lys som kommer fra lyskilden. Under vises et nærmere bilde over parkeringsplassen og området rundt denne stolpen.

Ladelys AS har levert LED-lyskaster, LED-gatelys og LED-flomlys til en rekke av Norges største havner, noe som sies å være et kvalitetstegn. Driftsansvarlige ved de norske havnene har ofte et stort ansvar, for store områder. Ved belysning av disse områdene så settes store mekaniske krav til armaturene. De viktigste egenskapene til en LED-lyskaster ved slike værharde området er motstandstyktighet mot rust og korrosjon, samt at selve LED-lyskasteren er IP67 klassifiserte (vanntett og tettere enn både IP66 og IP65). Videre så er monteringshøyden på havnen ofte høyere enn ved vanlige monteringer, slik at det stilles store krav til at vekt og lufgjennomstrømningen holdes nede hos en LED-lyskaster. Om vekten blir for høy eller overflaten blir for stor så vil vinden kunne ødelegge festebrakketen og blåse ned armaturet over tid. Tilbakemeldingene fra Trondheim havn har vært utelukkende positiv rundt våre LED-lyskastere.

Leveranser over lengre tid av LED-lyskaster.

De fleste driftsledere med ansvaret for større området er veldig kvalitetsbevist og er ofte tidlig ute med å selv teste ny teknologi. Her prøves gjerne forskjellige typer LED-lys fra flere forhåndselekterte leverandører over tid, før det velges en fast leverandør. Vi er stolte over å kunne vise til en rekke slike utselekteringer hvor våre SIRIUS LED-lyskastere og LED-gatelys har kommet ut på topp. Nå i dag har vi flere faste leveranser til flere av norges havner som vi kan oppgi som referanser ved etterspørsel. Vi ble for et par mnd sider også ferdig med leveransen av LED-lyskaster til Europris sitt hovedlager, hvor vi sendte avgårde vår egen fotograf med dronehelikopter. Se flere bilder og les mer informasjon om LED-lyskaster til denne leveransen i denne artikkelen om LED-flomlys.

Sirius LED-lyskaster gir mer lys, mindre blending og jevnere spredning.

Våre LED-lyskastere har de samme patenterte lysdistribusjonslinsene som våre LED-gatelys. Og sammen med de nye Philips Luxeon Rebel ES diodene gir vår SIRIUS LED-lyskaster mye og jevnt lys med en blening på under 10 prosent. Ved flere havner lyser de opp store området på over 200-300 kvm. Mer tekniske data om våre LED-lyskastere kan du lese om i vår katalog.

 

LED-lyskaster montert høyt over bakken, montert i kran

Det er viktig med god og riktig lysdistribusjon ved plassering av LED-lyskaster høyere enn 10m over bakken, slik som i slike høye lastekraner som finnes på havnen. Vi leverer forskjellige typer lysdistribusjon og lysdistribusjon til forskjellige høyder og området for best mulig utnyttelse av lyset til LED-lyskasteren. Teknisk så leveres våre lyskastere i 15/25/30/45 og opp mot 90 graders lysspredning i forskjellig type lysdistribusjon, hvor de laveste spredningsvinklene plasseres lengst over bakken. Det handler om å få mest mulig lys dit lyset skal, å da er lysutbytte, sammen med lysspredning de viktigste egenskapene til lyskastere som plasseres høyt over bakken. Det har vært stort engasjement fra arbeiderne ved Horten havn som har sendt oss disse bildene av en av deres kraner, installert med våre LED-lyskastere. Les denne artikkelen i vår LED-blog for mer informasjon om LED-lyskaster.

Vi oppdaterer med flere artikler om LED-lyskastere til havneområdet når vi blir ferdige med totalutskiftninger og sender egne fotografer til områdene slik som vi gjorde hos Europris sitt hovedlager. Flere innsendte bilder fra driftsledere og andre som jobber på havnene slik som disse bildene kan du se mer av på Ladelys AS sin facebookside.

LED-lyskaster montert høyt.

Slik som denne artikkelen har utviklet seg til å handle om LED-lyskastere montert ekstra høyt over bakken, ønsker vi kjapt å ta med en ekstra referanse fra en leveranse av LED-lyskaster til Leangen Travbane i Trondheim, hvor LED-lyskasteren er plassert hele 24m over bakken, samtidlig som bakken består av grus og jord som reflekterer lyset dårlig. Her er det også TV sendinger hver gang det arrangeres V75, så ved denne leveransen er det ekstremt viktig med riktig lysdistribusjon for å få nok lys ned på bakken. Vi har levert flere typer LED-lyskastere med forskjellig spredningsvinkel for å optimalisere lux verdien på indre bane, hvor de høyeste kravene stilles.

Vedlagt ligger bilde av LED-lyskastere montert høyt, samt et bilde av at vi måler luxverdiene på banen. En egen artikkel om LED-lyskaster til travbane, med tekniske forklaringer kommer etter at vi har fullført leveransen.

Tilbake