Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-plater til systemhimling

Det er ikke vanskelig å se at LED-plater passer perfekt til systemhimling, men viste du at de fleste av våre leveranser av LED-plater er til steder uten systemhimling. LED-plater kommer dimbare til direkte installasjon i 230V og kan leveres med wire, slik at de henges opp å skaper en "falsk" himling. Vi har en rekke leveranser i av LED-panel til steder uten himling. Bilder fra disse stedene kommer i egen artikkel om LED-plater uten himling.

I denne artikkelen skal vi se mer på LED-plater til systemhimling, hvor du nederst i artikkelen kan se eller laste ned vår LED-plate flyer.

Egen installasjon.

Når vi i Ladelys kjøpte oss nye lokaler i slutten av 2014 så var det naturlig for oss å gå for systemhimling med våre topp moderne LED-panel som grunnbelysning. Og da hver enkelt LED-plate er dimbar med over 4000 lumen i lysutbytte gav dette oss mer enn 500lux på gulvet slik at grunnbelysningen også dekker alle andre krav til belysning av arbeidsplasser og skrivebord. Vi leverte samtidig LED-plater til de andre kontorlokalene i nærområdet som alle valgte samme strategi som oss, altså et godt opplyst lokalet uten behov for tilleggsbelysning.

I våre lokaler på lade i Trondheim er det hele 6m opp til taket. Vi valgte å legge systemhimling på 4,2 meters høyde for å beholde så mye som mulig av takhøyden for å skape en større romfølelse. Men da det koster mye å legge systemhimling, senke sprinkleranlegg, ventilasjon og alt som følger med dette er det flere som installerer kun LED-plater med wire, for så å senket LED-platene ned slik at de skaper en "falsk" himling, noe som er et godt alternativ til LED-plater til systemhimling. 

Dimbare LED-plater

Vi valgte å bruke 55W LED-plater for mest mulig lys på full styrke, for så å dimme ned lysene til det daglige behovet. Dette gir også LED-platene lengre levetid, da lysbortgangen kommer gradvis opp til 30% etter 40.000 timer på full styrke.

Enkel installasjon

Ved installasjon av det elektriske anlegget fikk vi elektrikker til å sette opp en kabelbru med stikkontakter fordelt på 2 kurser i taket, slik at vi selv enkelt kunne montere lysene kostnadsfritt. Det å henge opp ledplatene med wire eller legge dem opp i rammen på systemhimlingene er gjort på et par minutter pr plate.

Alle platene leveres med egen dimbar driver, slik at platene kan dimmes direkte ved kobling på 230V anlegget. Dette gjør at LED-plater ikke bare er å foretrekke estetisk, men også er kostnadsmessig å foretrekke ved installasjon.

 På bildet til venstre ser dere oversiden av systemhimlingen. Her ser dere tydlig kabelbruen med stikkontakter installert av elektrikker og oversiden av LED-platen med driver. Og da er det bare å koble LED-platen i stikkontakten og alt fungerer som det skal.

 

 

Ingen vedlikehold

I vårt lokalet fikk vi altså installert utrolig kule LED-takplater som gir mye og godt lys uten at det kostet oss noe å installere. Vi slipper også fremtidig vedlikehold, innkjøp og skift av belysningen i lokalet, da disse platene har en levetid på 40.000 timer L70, ved bruk på full styrke.

Kom innom lokalet vårt i Haakon Magnussons gt.8 på Lade i Trondheim for selv å oppleve forskjellen. Vi har åpent alle hverdager fra 08:00 til 16:00.

 

Trykk på linken eller høyreklikk å lagre som for å se vår LED-plate flyer:

Tilbake

Kommentarer