Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-skiltbelysning flere leveranser

Et godt synlig skilt er vel hele poenget med et skilt. Pollux LED-skiltbelysning er et robust armatur spesialdesignet for opplysning av skilt. Lysfordelingen er tilpasset et rektangulært areal med justerbart armaturhode for optimal spredningsvinkel på lyset. Dette gir mindre lysforurensing og mer lys dit lyset er ønsket. Pollux LED-skiltlys er designet til utendørs bruk i nordiske forhold med temperaturer ned mot -40 C og kan leveres komplett med 70cm festebrakett. Se flere bilder å les mer om hvor mange lys som passer ditt skilt.

I denne artikkelen viser vi frem litt bilder av forskjellige lys og lysdistribusjoner og varianter av antall slik at du kan finne et skilt tilnærmet det skiltet du ønsker å lyse opp. Vi anbefaler å montere LED-skiltbelysning med 3 meters mellomrom, slik at hvert LED-skiltlys lyser 1,5m ut til hver side. Dette gir en jevn og god overlapping av lyset. Med 3 meters mellom trenger du da 4 LED-skiltlys på et skilt som er 12m. Nedenfor vises noen bilder av diverse skilt for å vise størrelse på skiltet mot antall LED-skiltlys. (Noen av disse bildene tilsendt av kunder, tatt med mobil hvor selve lyset ofte ikke blir obsorbert like godt igjennom mobillinsen som i virkeligheten.)

Mye jevnt lys er nøkkelen til god oppmerksomhet.

Som bildene tydelig viser så ønskes mye lys for å tiltrekke oppmerksomhet, uten av lyset er blendende eller i verste fall blender selve budskapet på skiltet slik at du kun ser refleksjoner av lys og ikke det som skal lyses opp. Vi ønsker ikke å drive med negativ markedsføring av andre skiltlys, men oppfordrer deg som er interessert i ny belysning til ditt skilt å se deg litt rundt for å se hvilke skilt som fremheves godt av belysningen og hvilken som ikke gjør dette, og gunnen til dette. 

Skiltet skal vises på avstand

For at skiltet skal vises på avstand er det viktig at det gir nok lys, uten at det blender. Våre Pollux LED-skiltlys gir hele 2500lm, en fargegjengivelse på over 80Ra og med en egen spesialdesignet lysdistribusjonslinse til hver enkelt lysdiode for en jevn og god belysning i skiltområdet. Dette gjør at Pollux LED-skiltbelysning lyser opp området med mye godt lys, uten at det føles blendende, hvor skiltet med skiltets innhold kan ses på lang avstand.

Spør oss gjerne om du har noen spørsmål til LED-skiltlys.

 

Tilbake