Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-skinnebelysning bilforhandler

Roger Hansen, driftsansvarlig for Toyota Hell Bil er kjempefornøyd med de nye LED-lysene fra Ladelys AS. Han skal garantert bestille opp flere VEGA LED-skinnelys til alle sine Toyota avdelinger. Bilene popper frem og ser rett å slett bedre ut!

Det er de nye lysenes evne til å reflektere ekte farge, ved en kaldere og klarere fargetemperatur som utgjør hele forskjellen.

I starten av 2013 lanserte Ladelys AS et LED-frisørlys i samarbeid med flere profilerte aktører i frisørbransjen, et LED-lys som er utgangspunktet for dette nye LED-skinnelyset vi ser hos Toyota Hell Bil i dag. "Vi har fått en enorm respons fra frisørbransjen, med gjesteopptreden på messer, frisørmagasiner og med salg til mer enn 100 frittstående frisørsalonger føler vi at vi har revulosjonert bransjen med ny belysning iløpet av det siste året. Nå mottar vi samme respons fra bilbransjen, sier Håkon Heen Nøstan, Salgssjef i Ladelys AS. 

Fremstilling, Utstilling, Salg og Belysning.

Refleksjoner av lys er alt vi ser, og aldri før har det vært mulig å oppnå et så krystallklart hvitt lys (4000K) med en fargegjengivelse på hele 95Ra. Kennet Solbakken ved Blow Hairdressing sa i sin tid at han hadde fått en helt nye salong, hvor han aldri ville gå tilbake til "gammel belysning", nå hører vi de samme uttalelsene i lokalene til Toyota Hell Bil hvor selgerne står i kø med komplimenter, lovpriser og vil stille som referanse for de nye lysene. Det blir spennende å se om omsetningen øker som resultat av en "helt ny" utstilling.

Et lys til hver bil

Toyota Hell Bil har valgt å sette et lyspunkt pr bil, på samme måte som frisørbransjen valgte å sette ett lyspunkt pr stol. -Dette fungerer som en reklame spotlight til selve bilen, bare mye bedre da bilen "popper" frem i butikken, sier en av selgerene ved Toyota Hell Bil. Her trengs ikke store invisteringskostnaden for å oppgradere belysningen tilknyttet utstillingen, eller for å gi mulighet til konstant utstilling hele døgnet uten å måtte tenke på strømforbruket. 

På utstilling hele døgnet.

De nye LED-skinnelysene gir hele 2000lm, og trekker kun 20W. Dette gjør at hele rekken med de 3 stk 20W LED-skinnelys som lyser opp de 3 bilene i utstillingsvinduet til Toyota Hell Bil i Trondheim ikke trekker mer strøm enn en vanlig 60W glødepære. Kostnaden for å belyse hele butikken, hele døgnet, er nesten ubetydelig. Lysene leveres med en varighet på 50.000 timer L70, noe som tilsvarer nesten 20 år ved normalt bruk. Roger Hansen ved Toyota Hell Bil i Trondheim var veldig fornøyd med hjelp til den enkle "plug and play" monteringen hvor elektrikker ikke er nødvendig. Dette sparer også på invisteringskostandene, da utgifter til elektrikker å montører ikke blir nødvendig. Våre VEGA LED-skinnelys leveres klar til bruk, hvor kunden selv enkelt kan sette lyset i skinnen. Prøv et lys og blir like overbevist selv, om du ikke er førnøyd så sender du bare lyset tilbake. Vi i Ladelys AS har åpent kjøp, fri retur og 3 års varighetsgaranti på alle vårer produkter, fri frakt og prisgaranti gir vi også. Tryggere blir det ikke for deg som kunde.

Ta kontakt med oss for mer informasjon rundt denne typen LED-belysning og motta flere bilder og referanser fra lignende prosjekter. 

Flere bilder fra Toyota Hell Bil i Trondheim:

Tilbake

Kommentarer