Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-skinnebelysning frisør

Foto: Øyvind Markussen Sjeldent er det viktigere med god belysning enn hos kunstnere som daglig bruker form å farge som verktøy. -Det er likevel skremmende hvor lite fokus det er på riktig lys, selv i frisørbransjen hvor belysning er en så stor del av faget, sier Kenneth Solbakken, en av Norges mestvinnende frisører igjennom tidene og grunlegger av Blow Hairdressing. I denne artikkelen kan du lese om LED-skinnelysene som til nå er levert neste 100 frisører i Norge og Sverige.

 

 ”Et lys designet for frisører, av frisører” Etter samtaler med Kenneth i slutten av 2012 var det ingen tvil om at Kenneth viste hva han ville ha. –Vi skal ha et hvitt lys som er bra! Så bra at vi slipper å dra kunden ut i dagslys for å vise det faktiske resultatet etter farging og klipp. For oss i Ladelys AS ble det derfor full fokus på testing av hvite lysdioder hvor vi endte med å levere et utvalg forskjellige LED-skinnelys som vi monterte i frisørsalongen til Kenneth i februar 2013. Etter utprøving av 4 lampetyper fikk vi igjen klar beskjed. –Vi vil ha lyset fra den ene lampen, i fargetemperaturen til en av de andre. En kombinasjon som ble gjort mulig av den amerikanske lysdiode produsenten. Lysdioden er av den nyeste typen COB diode og måtte spesialbestilles da kravet til diodens farge var en vanskelig og uvanlig kombinasjon i forhold til kravet til diodens fargegjengivelse. Fargetemperaturen som blir oppgitt i en grad av kelvin måtte altså ha en god evne til å reflektere ekte farge (fargegjengivelse) selv ved en kaldere temperatur. Og det er nettopp disse egenskapene som gjør dette ”frisør lyset” helt unikt, hvor vi med hjelp fra Kenneth og Blow Hairdressing kan si at dette er et lys designet for frisører, av frisører.

Det er altså et helt hvitt lys, med en særdeles god evne til å reflektere ekte farge. Og uten fargenyanser av gult, grønt eller blått, reflekterer dette våre 16 farger inkl våre 8 hovedfarger med en fargekarakter bedre enn noe annet lys vi har sett, testet eller hørt om tidligere. Lyset er så fantastisk at det må oppleves for å forstå egenskapene.

Bedre enn forventet.

Resultatet ble om mulig, bedre enn vi hadde forventet på forhånd. –Dere må neste invitere alle frisører i Trondheim opp hit slik at de får sett og opplevd de nye lysene selv, forteller Kenneth som mener han har fått en ny salong etter at de nye lysene ble montert. Vi kan faktisk ikke gå tilbake til vår gamle belysning etter at vi nå har opplevd de nye lysene fra Ladelys fortsetter Kenneth, det går bare ikke. Kvalitet i fokus. For oss i Ladelys AS har kvalitet alltid vært en hovedprioritet. LED-skinnelyset som til slutt ble levert til Blow Hairdressing har en 50W COB diode fra Amerikanske Bridgelux med en fargegjengivelse på over 95Ra, målt ved en fargetemperatur på 4000K. Vi har blant annet lagt stor vekt på hvilket type bord og aluminiums type som brukes i lampen da varmeavvikling er særdeles viktig.

 

Tilbakemelding fra Kenneth Solbakken Viktigheten av rett belysning er for oss alle alfa og omega. For meg personlig som har vært i bransjen i snart 20 år,og har sett forkjellige salongekonsepter rundt om i hele verden. Så er det nesten skremmende å se hvor lite kritisk salonger kan være ovenfor rett belysning. Rett belysning øker velværen både for kundene og arbeidsmiljøet. Det reduserer utvikling av hodepine,tretthet,nakke-ryggsmerter og såre øyne. For Blow så har valg av riktig belysnig også gjort at vi har kommet bedre ut økonomisk og miljømessig. Når man snakker om å ha "sett lyset", så ble min store WOW opplevelse med hvitt lys på hver arbeidsplass.Aldri før har vi fått større sannhet ovenfor de fargevalg vi har gjort til kundens hår. En revolusjon vil jeg si. Det gjør at vi kan bokstavelig talt kan se våre kunder i ett nytt lys. Hvitt lys er og blir en av det viktigste redskapene vi får bruk for framover.

Mvh Kenneth Solbakke

 PRIS?

Vi leverer ny LED-skinnebelysning uten investeringskostnader for deg som kunde.  og har i samarbeid med sveafinans i Trondheim utarbeidet en nedbetalingsplan med mål om å gi våre frisørkunder et nytt og bedre lys, uten at den totale måneds kostnaden for belysning økes. Ring oss for en uforpliktende prat om du vil høre mer om hvordan du kan få levert de nye lysene, uten noe form for innskudd.

 Ved frisørsalongen til Kenneth i Trondheim tok vi ut 24 stk  75W skinnelys fra FLOS i bytte mot 8 stk av våre nye 55W LED-skinnelys. Dette gav en ren stømbesparelse på 3808 kwt årlig. Og det er denne strømbesparelsen, sammen med en garantiperiode på 3 år som sikrer våre kunder  en totalbesparelse på en overgang til de nye å bedre LED-belysing. Om et av de nye LED-skinnelysene slutter å lyse, vil vi komme å installere et nytt LED-skinnelys helt kostnadsfritt for deg som kunde.

  Bilder og Oppdateringer

I første omgang legger ut noen bilder fra Blow Hairdressing i Trondheim som viser litt av monteringen av de nye LED-lysene. Senere vil vi oppdatere med en egen infoside om LED-skinnelys. Ønsker du å les mer om våre prosjekter innen LED-skinnelys kan du trykke på fanen referanser. Les også gjerne tilbakemeldinger fra andre kunder som har hatt erfaring med å handle LED-skinnelys gjennom oss i Ladelys AS under fanen tilbakemeldinger. Det er også rom for å diskutere LED-skinnebelysning og frisør belysning generelt i kommentarfeltet under denne artikkelen. Brukt kontaktskjema, kom innom kontorene våre på Lade i Trondheim eller ring oss på telefon nummeret oppgitt nederst på siden for en uforpliktende prat om LED-belysning. Til slutt ønsker vi gi litt skryt tilbake til Kenneth med å gratulere ham med sin 10. pris på 9 år som frisør. Du vet hva du gjør, gratulerer! Kenneth Solbakkens 10. pris 9 år.

 

 

 

Tilbake

Kommentarer