Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LED-takplater til kontoret

AERO LED-takplater er en tynn stilren LED-lysplate, som kombinerer kompromissløs design med høy lyseffektivitet og jevn lysdistribusjon uten blending. Med ny kantdiodeteknologi, et unikt patentert spredningspanel og reflektorplate oppnår Aero LED-plater enestående verdier av lysutbytte, lysjevnhet og lysdistribusjon. I denne artikkelen vises bilder fra en leveranse til konto og utstillingslokaler levert av vår svenske samarbeispartner Laljus AB.

Enkel montering:

AERO LED-plater leveres inkludert driver til enkel installasjon som passer perfekt ved utbytte av 120x60cm eller 60x60cm takplater. Dette sparer installasjonskostnader og gjør at lysplatene går i ett med taket. LED-platene gir også en behagelig å jevn belysning som unngår blending og skygger. Og med gode lystekniske spesifikasjoner skapes også et bedre arbeismiljø for den som oppholder seg i lyset over tid. LED-platene leveres i 3000K og 4000K noe som gir et dagslys lignende lys, hvor tilbakemeldinger sier at de ansatte føler seg mer våken og opplagt inne på kontorene.

AERO LED-plater

AERO LED-plater leveres inkludert driver til enkel installasjon som passer perfekt ved utbytte av 120x60cm eller 60x60cm takplater. Dette sparer installasjonskostnader og gjør at lysplatene går i ett med taket. Selve panelet er kun 13mm tykt. LED-platene gir også en behagelig å jevn belysning som unngår blending og skygger. Og med gode lystekniske spesifikasjoner skapes også et bedre arbeismiljø for den som oppholder seg i lyset over tid. LED-platene leveres i 3000K og 4000K noe som gir et dagslys lignende lys, hvor tilbakemeldinger sier at de ansatte føler seg mer våken og opplagt inne på kontorene.

Viktig med en jevn fordeling av lyset:

De første typene av LED-panel ble levert med større lysdioder i bak-kant av panelet, hvor blending og lysfordeling hadde et stort forbedringspotensialet. Det var da LED-panel med kantdiode teknologien virkelig tok over markedet, men fremdeles leveres mye av disse LED-panelene med for kraftige dioder. Kraftige dioder kan gjenkjennes ved at det blir bølger av ujevnt lys i selve platen, noe ser stygt ut og som ødelegger distribusjonen av lyset ut i rommet.

Dette løses ved mindre dioder montert i kanten av AERO LED-platene, hvor spredningspanelet består av mange små lag av linser, utskjæringer og prismer som optimaliserer armaturets effektivitet og fordeler lyset på en jevn å behagelig måte. Små SMD dioder er montert langs kanten av panelet i direkte kontakt med PCB og aluminium er også for best mulig varmeavvikling.

 

 

 

 

 

 

Flere bilder av AERO LED-plater

LED-panel til skole:

LED-kontorbelysning, LED-panel

 Enkel montering:

Tilbake

Kommentarer