Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Lyskonsulent

Sezer Akteke

Sezer Akteke er en av de få belysningsrådgivere i Norge med bachelor i lysdesign. Med seg på laget i Ladelys AS har han 2 stk fagteknikere elektro med kurs i lysdesign og lysrådgivning. Ta kontakt direkte med Sezer på tlf: 479 52 552 eller send han en henvendelse til sa@ladelys.no med de spørmål du måtte ha rundt akkurat ditt prosjekt.

 

Hvorfor belysningsrådgiver?

Et profesjonelt utført belysningsanlegg er viktig for utbyggere, ingeniører og arkitekter. Det er krav i kommunale anbud og større anlegg at belysningen er iht til de krav og forskrifter som gjelder. Med faglig rådgivning fra en av våre lyskonsulenter vil du få et profesjonelt utført belysningsanlegg iht til krav og standarder som både er energibesparende, kostnadseffektivt ved innkjøp og ergonomisk tilrettelagt for dine behov.

Ladelys kan tilby lysskonsulenttjenester innenfor:

  • Utforming og beregning av belysningsanlegg, herunder belysningsrådgivning rundt de krav, standarder og normer som finnes i de ulike prosjektene. Vi setter opp mest hensiktsmessig belysning i en kombinasjon av kostnadsbesparelse, energieffektivitet og atmosfære, men aldri på bekostning av norske krav og standarder.
  • Vi gjennomfører også etterkontroll av installert anlegg og gi deg en uavhengig rapport.


Har du et belysningsanlegg som du ikke er fornøyd med eller trenger et nøytralt bistand mot et anbud, har vi den kompetansen du trenger.