1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Alfa LED 80W

Et mekanisk verksted ville ha oppgrader sine lys pga dagens løsning ikke var optimal med tanke på deres arbeid krever et godt lys og lyset her ble dårligere og dårligere. Som dere ser på bilde under så er det ikke veldig godt opplyst over arbeidsstasjonene hvor de gjør finn jobben me nossel,dyser og flenser til olje og gassproduksjon.

Lys er viktig for slike produksjoner pga kvaliteten må alltid være 100% når man leverer varer til en slik type industri. Dagens løsning er 12 stk gamle bøtter som henger ned fra taket og lyset reflekterer ikke nok slik at lyset ikke sprer nok. Da må man ofte ha mer lyskilder for og oppnå ønsket lysnivå.

 

Løsningen ble at vi leverte 12 stk Alfa 80W som de monterte opp og fjernet de gamle bøttene som ga et veldig dårlig lys og ikke spredde lyset nok. Nå er det plassert 6 lys på to rekker med 4-5m mellom hver andre og disse henger i en høyde på 5-6m. Som dere ser så ser vi alle maskinene godt også ser vi veldig godt hvor godt opplyst gulvet er. Forskjellen er helt utrolig,og dette er kun ved bruk at 12 stk 80W Alfa LED.