1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Andenes Kommune 200 LUX

Flombelysning til Fotballbane

Høsten 2018 så fikk vi en henvendelse fra Andenes Kommune om og levere ny flombelysning til fotballbanen som de har i Andenes.

Dette fullverdige LED flomlys anlegget har 14 stk lysarmturer på 1550W pr stk og disse er trådløse slik at man kan kommunisere med den valgte lysstyringen som ble installert her. På dette anlegget valgte vi bruke en rekke forskjellige funksjoner som beskrevet under her.

  • Trening venstre
  • Trening høyre
  • Trening 100 lux
  • Ballhenting 10% lys på
  • Max 100 lux
  • Off

Alle disse funksjonene ble satt sammen for optimal bruk av dette anlegget med LED flombelysning.

Andøya idrettsanlegg fotballbane stadion med led belysning

Gjenbruk av tidligere master, fundament og kabler.

Anlegget med master og kabler ble brukt fra tidligere leveranse og dette var et rent bytte fra metal-halogen til LED. Dette anlegget ble konfigurert for 200 lux med komplett lys styring av hele anlegget. Disse armaturene styres trådløst til en switch-box som står montert på strøm-skapet som er ved mastene. Hvert enkelt armatur har innebygd trådløs antenne system noe som gjør at alle mastene og armaturene kommuniserer med hver andre.

På denne banen kan de slå av halve banen med bare og trykke på switch-boxen som står rett ved anlegget,for det er ikke alltid man trenger lys på begge sider av banen når man kun skal bruke en side,dette sparer strøm samt man holder levetiden på armaturene.Man kan også trykke på 3 knappen som er trenings funksjonene, da går lyset ned til 100 lux,noe som er et krav til treningsbane i Norge. 100 lux er også godkjent for spill i 4.divisjon eller lavere.

De kan også bruke ballhentingfunksjonen noe som gjør at lysene kun bruker 10% av sitt opprinnelige lys(ca 22 lux),noe som er nok for å hente baller etc etter at treningen er ferdig,dette gjelder hele banen.22 lux er også bedre lys enn hva man opprinnelig har i ei lysløype når man er ute på ski eller gåtur her er kravet 13 lux i gjennomsnitt.

Anlegget tilfredsstiller belysnings kriteriene i NS-EN 12193:2007 for 200 lux, som er i samsvar med Norges Fotballforbunds krav for slike anlegg.

 

Drone bilde av anlegget med LED flombelysning

dronebilde over andøya fotballbane