1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Bratsberg Kunstgress

Bratsberg Kunstgress

Bratsberg Fotball ønsket seg et nytt lysanlegg pga det anlegget de hadde gjorde det vanskelig å trene og ha banen åpen på kveldstid. Lyset var så svakt at de verken så ballen eller sine medspillere når treningen var i gang,og de måtte avbryte treningen.

Tidligere bruke de 10 lamper på denne banen for trent og brukt banen. Men overtid så ble lyset svakere og svakere og de så seg rundt etter et nytt og bedre alternativer og de fant dette hos oss etter vi hadde levert et tilsvarende anlegg i nærområdet for under en mnd siden.

 

Etter at vi oppgraderte lysanlegget og  gikk vi bort fra 10 lamper til og bruke kun 4 stk så ble lyst på banen igjen. Vi siterer en av spillerene her “No bli det som å spill i Champions League utpå her” Med andre ord så har vi nok engang levert et godt produkt til en godt fornøyd kunde.

Banen på Bratseberg er en 7´er bane som har følgende mål 60×40  og innehar 4 stk master på 12m. De to andre mastene som er av tre som står på langsiden er nå ikke i bruk og frakoblet. Anlegget er styrt med astrour og slår seg av kl 22 hver kveld nå slik at både små og store kan få brukt banen til organisert og lek ute på banen.

Dronebilde vil komme i helgen av anlegget