1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Europris hovedlager

LED Gatelys & LED Flomlys leveranse til Europris Hovedlager

Et patentert, høyteknologisk LED-armatur. Designet for et røft nordisk klima med temperaturer ned mot -40 garder. SIRIUS LED er kvalitetssikret ned til hver en minste detalj. Med IP67 og IK08 klassifiseringer, TUV, Rohs, CE og UL sertifikater. Det modul baserte systemet har en levetid på hele 67.000 timer L70 og vi gir 5 års varighetsgaranti. SIRIUS LED leveres klar til installering inkl drivere, toppstykker og klipskoblingssystem (plug&play) for enkel og kostnadseffektiv montering.

Markedets mest robuste og kostnadseffektive LED-armaturer

Med nye Philips Luxeon Rebel ES lysdioder og Meanwell HGL driver er dette et av markedets mest kostnadseffektive LED-armaturer. Opp til 100 lm/w på hele armaturet. SIRIUS LED serien leveres med 4 ulike patenterte, uavhengige optiske lysdistribusjonslinser til hver lysdiode. Et slikt design gir mer lys dit lyset er ønsket, mindre blending, økt lysjevnhet og økt levetid. For mer informasjon om våre gatelys og flomlys kan du laste ned produktkatalogen vår her inne på nettsiden. Eller du kan lese tekniske data i denne artikkelen om LED gatebelysning. Og selv om det alltid vil være mørke oljeflekker på slike industriområdet som dette, så prøv å legg merke til hvor jevnt lyset blir fordelt.

En leveranse over flere år.

Vi har i løpet av de siste årene levert disse gatelysene og flomlys til flerfoldige prosjekter med utelukkende positive tilbakemeldinger. Responsen har vært enorm. Hvor alle kunder som først har testet lysene, har kommet tilbake for å ferdigstille hele prosjektet/området med kun disse lysene. Flere oppdateringer fra norske og svenske industriområder, havner og offentlige uteområder vil komme fortløpende som prosjektene blir ferdigstilt. Akkurat slik var det også med hovedlageret til Europris i Fredrikstad. Hvor innkjøpsansvarlig tidligere hadde testet flere LED løsninger uten å være fornøyd. Men etter første kveld med et par LED gatelys ble det bestemt at hele området skulle byttes til denne typen LED belysning. LED-Belysningen ble levert med månedlige faste bestillinger over en tidsperiode på nesten 2 år.

Har du sett det, vil du ha det.

Ikke bli overrasket om naboen også får like LED lys om du installerer ett av våre SIRIUS LED-gatelys eller LED flomlys. Det er nettopp på denne måten de fleste av våre nye kunder finner frem til oss, ved fysisk å ha sett produktene i effekt før de selv bestiller. Derfor har vi valgt å leie inn helikopter og fotograf til å ta bilder av flere av de ulike prosjektene vi har levert til. Alle havner og industriområder, fotballbaner, idrettsanlegg, borettslag, gater og kommunale veier skal vi få dokumentert å laget en video av i løpet av den nærmeste fremtiden.

Referansebildene er tatt med dronehelikopter:

Poenget med disse referansebildene tatt av dronehelikopter er først og fremts å vise hvor mye og godt lys et SIRIUS LED armatur gir, men det er også viktig for oss å få vist hvor jevnt LED flombelysningen og LED-gatelysene fordeler lyset. Dette gjør at de fleste bilder blir slik som bildet over, hvor selve lyspunktene blir uklare/ uten fokus, selv om vi er godt fornøyd med hvor jevnt, godt å ikke minst mye lys som kommer fra LED armaturene. Nedenfor ser du det klareste bildet fra dronen når den var på sitt høyeste over hovedlageret til Europris i Fredrikstad.

 

Vedlagt ligger noen flere bilder:

 

 

Legg spesielt merke til hvor høyt LED armatuene er plassert:

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?