1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Gatebelysning

Gatebelysning – Leveranse av LED-gatebelysning

Gatelys

 

Ladelys AS har de siste 6 årene spesialisert seg på å regne anbud med LED-gatelys. Vi bruker Dialux og beregner belysningen før vi leverer den. Alt vi trenger fra elektriker eller sluttkunde er et kart over området. Så fikser vi resten mtp. krav å spesifikasjoner til akkurat ditt prosjekt. I denne artikkelen har vi lagt ved sameiets egne bilder og tilbakemeldinger på gatebelysning.

LED gatelys er et rettet lys som ved hjelp av ulike lysdistribusjonslinser kaster lyset dit lyset er ønsket. Dette minsker lysforurensning inn soveromsvinduer og dit lyset ikke er ønsket. Les mer om lysdistribusjonslinser og generell informasjon om LED-gatebelysning i fanen til venste på siden eller trykk på den blå lenken over.

I 2015 leverte vi små og store leveranser av LED-gatebelysning over hele landet, prosjekter både av oss og våre samarbeidspartnere. Nå har vi mottatt en rekke kundebilder som vi skal laste opp her i leveranse delen av nettsiden vår så snart vi får tid og mulighet til dette. Dette er bilder tatt av beboerne selv.

Her er eposten fra denne kunden:

Hei 

Vi er Stor fornøyd med  led gatelys fra dere. gir et fantastisk lys der det skal lyses opp. 
Bare positive tilbakemeldinger fra beboere i Sameiet Stubbantunet  
Her er noen bilder
Om du har et prosjekt som du ønsker at vi lysberegner og kommer med et tilbud til så ring eller kontakt oss her inne på nettsiden. Vi leverer alle vår LED-gatelys med 7 års garanti og prisgaranti, slik at du skal være helt sikker på at du mottar noe som holder. Det er også vi som leverer LED-gatebelysning til landets havner, som setter strenge krav til kvalitet.