1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Kautokeino Fotball 200 lux

Baktevarre Kunstgress

Nå har også Kautokeino Fotball fått LED på Baktavarre kunstgress. Anlegget hadde ikke lys eller master i fra før,så her ble det levert et komplett nytt lysanlegg. Baktavarre kunstgress har 200lux anlegg fordelt på 14 lamper og 6 master på 16m. Anlegget er dimmeklar via dali og her kommer det e lysstyringsstem i løpet av kort tid.

Når det kommer til dimmevalg så er det mange valg og ta og kunden har sine tanker og vi har våre. I dette prosjektet har vi ikke lagt oss borti hva kunden ønsker av dimmevalg,men vi har kommet med hva som er mest brukt og gi best mulig effekt. Så kunden får selv bestemme hvilken løsning de velger.

Denne banen fulgte også samme oppsett som våre andre leveranser i år og når man følger planen vår som ligger i grunnen så kan ikke dette bli feil. Vi leverte 6stk 16m master/forankringsrammer og traverser og 14 stk 1440w Sirius LED-Flomlys til dette prosjektet.

Samme løsning ble brukt her som på Orkanger med tanke på fundamenter som ble støpt i kumringer. Enkelt og kjapt og dette er meget holdbart også.

Dette anlegget leverer mer lux enn hva de trenger for og holde seg til NFF sitt krav på 200lux med en jevnhet på 0,65. Når vi leverer så gir vi ofte litt mer enn hva som trenger,dette er pga man får aldri nok lys og når vi ser resultatet så sier dette seg selv.

Oppsettet vi bruker ser du under her på bildet og her bruker vi 2-3-2 oppsett for hver langside av banen noe som er 7 lamper på hver side av banen.

230lux er hva vi oppnådde med 14 lamper her og bildene taler for seg selv om hvor mye lys det kommer på banen. Bilde her er tatt av kunden selv og vi er imponert over arbeidet som er gjort her. Kautokeino Fotball har et anlegg de kan være stolte over og dette vil lyse i mange år fremover uten å bli svakere eller måtte bytte pærer. Det er så si ingen vedlikehold på LED så når anlegget er noen år,så kan det være greit å bare ta en service på det og se om noen ledninger eller lignede fortsatt er like bra som dagen dette ble installert. i 98% av tilfellene så er alt i skjønneste orden.

Kunsgresset som ligger på Baktavare er fra Tromsø IL og dette dekket skal nå bli enda mer brukt i tiden fremover.

Bildet under er også tatt av kunden selv og de er mega fornøyde med vår løsning og våre lamper.

Vi i Ladelys AS takker for oppdraget om og lyse opp Baktavarre Stadion slik at det kan spilles lengre utover høsten i skikkelig godt lys.

Ønsker din klubb LED på deres bane? Ta kontakt med oss på epost prosjekt@ladelys.no

logo led lys