1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Led-belysning til ridehall – Byneset

Ridehall Byneset

Rytter rir hesten sin igjennom lokalet under flott ny belysning.

I 2016 leverte vi LED idrettsbelysning til ridehall på Byneset utenfor Trondheim. Her gikk vi for Alfa LED 80w som kunden monterte selv på de tre rekkene vi anbefalte. Det som er viktig i en ridehall er at man ikke blir blendet når man ser opp mot lyset. Her ble det installert 25 stk 80w, med en avstand på ca 8-9m fra hverandre for og strekke ut lyset mest mulig når det kommer til led-belysning til ridehall.

Det kommer også en god del naturlig lys inn i denne hallen. Men det som er viktig er at idrettsbelysningen er jevnt fordelt i ridehallen.

En stk 80W Alfa LED klarer og få ut hele 8500lm fra et armatur. Noe som gjør at vi har 212500lm til sammen i denne ridehallen og vi ligger på 151lux inne i hallen. På bildet under ser man hvor mye lux det er i hallen på en lysberegning. Det er alltid mer lys i midten og rett under lysene enn det er i resten av ridehallen,men det er jevnheten som er viktig her.

Fordelen med disse armaturene er at du trenger ikke en elektriker for og koble disse siden denne har hurtigkoblinger som gjør det svært enkelt og tilkoble.

 

Lysberegning i form av varme.

 

 

Armaturhuset er vanntett anodisert aluminium og polykarbonat og dette er 100% vanntett og er et solid LED Armatur.

 

 

Lysrør LED