1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

LED-Flomlys til tennisbane

LED-Flomlys til tennisbane

bilde av en tennisbane med idrettsbelysning

Flombelysning til idrettsarenaer har ofte strenge krav til lysstyrke, blending og lysjevnhet. Hvor kravene skjerpes etter divisjon og bruk av banen. Her deles akrivitetene opp i øvelse, trening og konkurranse hvor det blir strengere å strengere krav til LED-idrettsbelysning.

LED-idrettsbelysning til tennisbane

Vi i Ladelys har levert mye LED idrettsbelysning til idrettsanlegg hvor budsjett gjenspeiler sluttresultatet. Vi bruker lysberegningsprogrammer til å se hva som gir oss best resultat til gitte budsjett. For eksempel så vil resulatet nesten utelukkende bli bedre desto høyere lampene monteres over bakken på grunn av lysjevnhet og blendning. Ved høyere monterte LED-flomlys så vil du unngå blening og du får et jevnere lys i det belyste området.

Men høye stolper koster mer en lavere stolper, som gir færre LED-flomlys til samme totalpris for leveransen. Lavere stolper er billigere men krever kanskje flere små LED-flomlys, som igjen krever større traverser og får et større vindfang som krever tykkere stolper osv osv. Kanskje står det stolper ved tennisbanen fra før eller det er et bygg ved siden av banen hvor lysene kan monteres.

Alle disse opplysningene legges inn i et lysberegningsprogram som gir oss ulike resultater. Ved å leke med forskjellige muligheter og størrelser på LED-flomlysene så kom vi frem til den mest kostnadseffektive løsningen for akkurat deres prosjekt.

Belysningskrav

Belysningskrav ihht til standarder må tilfredstilles om det skal søkes om støtte fra kommune eller enova. Det er spesielt viktig ved konkurransebaner, da støtten gis ved budsjettet på hele utiskiftingen og ikke kun belysningen. Det skal også nevnes at våre SIRIUS LED-flomlys er designet og produsert for å vare minst 67.000 timer L70 standard, som tilsvarer omlag 30 år ved normalt bruk. Byttekostnadene for disse lampene er derfor den største besparelsen og ikke strømbesparelsene som mange tror. De lystekniske kvalifikasjonene er også langt bedre med LED-flomlys sammenlignet med tradisjonell belysning.

Vi i Ladelys AS har levert LED-flomlys til idressarena av forskjellige typer over hele landet, så ring oss gjerne for å få opplysninger om en av våre leveranser nær deg. Spør oss gjerne her på chatten på nettsiden eller kom innom vår butikk i Trondheim.

innsendt kundebilde av tennisbanen på kveldstid. Bildet viser hvordan tennisbanen er lyst opp med idrettsbelysningen