1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

LED-gatelys til uteområde ved skole

LED-gatelys til uteområde ved skole

 

Bilder fra meget fornøyde kunder i Trondheim. Dette er et svært typisk uteområdet, hvor god belysning er ønsket. Vi har levert et større antall LED-gatelys til å lyse opp uteområdet rundt steinerskolen i Trondheim. Bildet til høyre er tatt med mobil av de første lysene som ble levert som test. I denne artikkelen kan du se flere bilder. Steinerskolen kom senere tilbake å bestilte nok belysning til å lyssette hele området og nabobyggene fulgte etter. Vi har nå levert SIRIUS LED gatelys og LED-flomlys til Steinerskolen og de 4 nærmeste naboene, noe som vitner til den gode kvaliteten.

Typisk uteområdet

Steinerskolen på Rotvoll i Trondheim ønsket å forbedre belysning av sitt uteareale og tok kontakt med oss for en befaring. I samarbeid med vaktmester kom vi frem til en enkel løsning hvor vi plasserte 2stk LED-gatelys med fotocelle på 6 meters høyde på veggen. Området vi skulle belyse var på ca 70mx15m et kvadratisk område på 1050kvm. Dette er en veldig enkel leveranse, men på mange måter også en typisk privat leveranse, da folk flest som handler LED-flomlys og LED-gatelys igjennom vår nettbutikk ikke trenger stort mer enn et par lys for å lyse opp sitt uteområdet.

Vi har i en tidligere tråd om LED-belysning til borettslag, gått nærmere inn på lysforurensing og blending inn vinduer, denne artikkelen er mer for å vise hva 2 stk LED-gatelys faktisk gir av belysning. Bildene er tatt med mobilkamera, men selv fokus kan være litt uklart så syns vi det gir et helt ok bilde på hva du kan forvente deg av våre 60W Sirius LED-gatelys.

God lys spredning

Som du ser av bildene vil 2 stk Sirius 60W LED-gatelys enkelt lyse opp et område på 1050kvm. Du finner ingen mørke områder mellom lyspunktene som er plassert mer enn 40meter fra hverandre. Daglig leder Arne Pukkstad er meget fornøyd med de nye LED-lysene og synes utemiljøet ble meget mye bedre med de nye LED-lysene. Den bærende ideen i Steinerpedagogikken er troen på det enkelte menneskets uendelige muligheter.

Steinerpedagogikken vil utvikle hele mennesket, både tanke, følelse og vilje. I undervisningen skal det teoretiske, kunstneriske og praktiske arbeidet integreres så langt som mulig, og slik gi næring til hele personligheten. Det fremste målet er å utvikle elevenes kreative og frie tanke. Og da er det viktig med god belysning, spesielt utendørs om vinteren i mørkeperioden når barna er ute og leker.

Hvordan kan vi hjelpe deg?