1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

LED utelys

LED utelys

utendørs området med mye led utelys

Det finnes mange typer LED utelys

I denne artikkelen tar vi for oss utelys i LED som skal lyse opp et større området. Om du ser etter fasadebelysning eller belysning for å lyse opp og ned husveggen din så kan du finne slike produkter om du trykker på fanen “produkter” øverst på siden.

Her vises bilder fra en meget fornøyde kunder i Trondheim. Dette er et svært typisk uteområdet, hvor god belysning er ønsket. Vi har levert et større antall utelys til å lyse opp uteområdet rundt steinerskolen i Trondheim. Bildet til høyre er tatt med mobil av de første lysene som ble levert som test. Steinerskolen kom senere tilbake å bestilte nok belysning til å lyssette hele området og nabobyggene fulgte etter. Vi har nå levert utebelysning til Steinerskolen og de 4 nærmeste naboene, noe som vitner til den gode kvaliteten.

Typisk uteområdet

Steinerskolen på Rotvoll i Trondheim ønsket å forbedre belysning av sitt uteareale og tok kontakt med oss for en befaring. I samarbeid med vaktmester kom vi frem til en enkel løsning hvor vi plasserte 2stk LED-gatelys med fotocelle på 6 meters høyde på veggen. Området vi skulle belyse var på ca 70mx15m et kvadratisk område på 1050kvm. Dette er en veldig enkel leveranse, men på mange måter også en typisk privat leveranse, da folk flest som handler LED utelys igjennom vår nettbutikk ikke trenger stort mer enn et par lys for å lyse opp sitt uteområdet.

Vi har i en tidligere tråd om LED-belysning til borettslag, gått nærmere inn på lysforurensing og blending inn vinduer, denne artikkelen er mer for å vise hva 2 stk LED-lys faktisk gir av belysning. Bildene er tatt med mobilkamera, men selv fokus kan være litt uklart så syns vi det gir et helt ok bilde på hva du kan forvente deg av våre 60W Sirius LED-gatelys.

God lys spredning

Som du ser av bildene vil 2 stk Sirius 60W gatelys enkelt lyse opp et område på 1050kvm. Du finner ingen mørke områder mellom lyspunktene som er plassert mer enn 40meter fra hverandre. Daglig leder Arne Pukkstad er meget fornøyd med de nye LED-lysene og synes utemiljøet ble meget mye bedre. Den bærende ideen i Steinerpedagogikken er troen på det enkelte menneskets uendelige muligheter.

Steinerpedagogikken vil utvikle hele mennesket, både tanke, følelse og vilje. I undervisningen skal det teoretiske, kunstneriske og praktiske arbeidet integreres så langt som mulig, og slik gi næring til hele personligheten. Det fremste målet er å utvikle elevenes kreative og frie tanke. Og da er det viktig med god belysning, spesielt utendørs om vinteren i mørkeperioden når barna er ute og leker.

Bildet under er av et større prosjekt med samme type belysning hvor vi leverte LED utelys til Europris sitt hovedlager:

LED-Flombelysning ved Europris sitt hovedlager og parkeringsplass.

DCIM101GOPRO