1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Lysarmatur

Lysarmatur

Parkeringskjeller med LED-lysarmaturer

Ladelys ble i 2012 de første i norden til å DEMKO-sertifisere å godkjente LED-lysrør T8. Søker du mer informasjon rundt sertifisering, design og tekniske data om LED-lysrør bør du lese denne utfyllende artikkelen. Nå i den senere tiden har vi erstattet disse lysrørene med et LED lysarmatur. De nye armaturene er bygd for LED og har dermed bedre varmeavvikling, noe som øker levetiden på armaturet vesentlig. Videre så gir de mye mer lumen pr watt.

I bildet under ser du en leveranse av våre Alfa LED-lysarmatur til et fjøs. Det fine med disse armaturene er at de kan seriekobles helt uten elektriker, hvor siste lys settes i stikk-kontakten. Dette gjør at installasjonen er meget kostandseffektiv.

LED-industribelysning ved bygging av fjøs

Verkstedsbilder

De fleste bilder vi mottar fra verksted som bytter fra tradisjonelle lysrør til LED lysarmaturer. Dette er enkle mobilbilder av rotete verksted med lys i taket. Ikke spesielt fint å vise frem som referansekunder så vi har lenge avventet med å vise til alle de som har installert lysarmaturer. Når vi nå mottok en rekke bilder av denne fornøyde kunden tenkte vi at det var på tide å skrive litt om denne type leveranser av LED-lysarmaturer.

Så hva trenger du?

I verksted og lagerhaller med høy takhøyde er det i all hovedsak dobble armaturer med 2stk 58W 1500mm lange tradisjonelle lysrør som finnes fra før. Disse er gjerne 830 eller 840 rør, hvor 8 tallet står for fargegjengivelse på 80 og de to siste tallene står for 3000K eller 4000K fargetemperatur. Om du skal bytte fra tradisjonelle lysrør til LED lys fortløpende er det disse tallene du bør se etter for å motta samme farge på lyset.

Et lysarmatur med 2stk tradisjonelle 58W lysrør trekker rundt 140W totalt. Dette fordi ballast og starter også trekker endel strøm. Når du bytter til lysarmatur så bytter du ut hele armaturet. I enkelte tilfeller kan det være mer lønnsomt å bytte til LED-industribelysning, spesielt om takhøyden er over 8m.

Bilde av et industriområdet

LED-industribelysning

Om du tenker på å skifte ut dine eksisterende lysrør med LED-lysrør, så send oss gjerne et oversiktsbilde, kartblad eller lengde x bredde x høyde på området som skal belyses, så vil vi sende deg en lysberegning på LED-industribelysning og LED-flombelysning for å finne optimal belysning til akkurat ditt området. Her brukes ofte våre LED-flomlys, da disse gir god spredning, lite blending og er et av markedets mest kostnadseffektive LED-industrilys. Les denne artikkelen for mer informsjon om LED-industrilys. Her ser du prisene på våre LED-flomlys.

Om du tenker å montere belysningen selv vil det lønne seg å bruke våre lysarmaturer som enkelt kan seriekobles helt selv.

Informasjon om LED-industribelysning

Om du lurer på noe rundt LED-flomlys eller LED-industribelysning så nøl ikke med å ta kontakt med oss. Dette skulle i utgangspunktet være en artikkel om lysrør, med referansebilder fra områder hvor vi har levert LED-lysrør. Vi har levert et par tusen lysrør i 2016 og har mottatt endel bilder fra fornøyde kunder. Men mange av disse bildene er bilder av rot, som det ikke er noe vits å dele.

Vi har pr dags dato mottatt mer enn 70 tilbakemeldinger på vår facebookside, hvor samtidlige er på 5 stjerner og høyeste karakter, dette for seg selv bør være indikasjon nok på at vi i Ladelys leverer markedets beste LED-industribelysning. Send meg gjerne en melding om du har lest hele denne artikkelen, da jeg som artikkelskriver ofte føler at jeg sitter å skriver ting som ingen har interesse av å lese. Jeg skal åpne facebook kommentarfeltet under artikkelen slik at de som har lest hele artikkelen kan skrive noen ord eller evt legge igjen en smily som indikasjon på at de har lest artikkelen. Uansett, ta kontakt for informasjon rundt LED-industribelysning, LED-flomlys eller da LED-lysrør som denne artikkelen handler om.

Nedenfor ser du noen bilder fra leveranser av LED-lysrør. Vi starter med et par bilder også oppdaterer vi så snart vi mottar flere fra de andre anleggene vi har levert til.

 

Bilde av verkstedhall

 

bilde av verkstedhall

 

Bilde av verkstedhall med lysarmaturer