1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Medkila Fotballpark 200 Lux

Våren 2020 fikk vi forespørsel fra Medkila i Harstad om og oppgradere deres anlegg til LED.

Lysanlegget er fra midten av 1980 tallet og lyset bar sitt preg på dette med tanke på driftskostnader og ikke minst vedlikehold. Vi valgte og benytte oss av gjenbruk av de 6 mastene som var på anlegget. Vi valgte og bruke 14 stk 1550W armaturer for og oppnå 200lux på banen og en jevnhet på 0,60. Denne banen fikk også installert et dimme system som gjør at de kan senke lyset til ønsket nivå.

Disse valgene er forhåndsprogrammert og har 10%,50% og 100% og egen av 0% knappen her kan det være greit med et system som gjør at stemmen kuttes kl 22:00 slik at anlegget ikke står på utover natten.

På bildet under her så ser man hvordan dette oppsettet ble når man satte opp 14 armaturer og her gikk man for 2 ved hjørneflagget og tre på midten slik at man fikk til den luxen man måtte ha for at anlegget skulle bli godkjent. Oppsettet er som følger 2-3-2 på hver lang side. Denne banen er 100×64 som ofte er standard på en 11´er bane i Norge i dag og de aller fleste har 4-6 master på banen og ofte står disse på langsidene.

Dette anlegget dimmes via rf og kommuniserer trådløst fra lampene ned til dimme boksen som står enten på masten eller i klubbhuset. Fordelen med og ha et dimme system er at man da ikke kjører anlegget på 100% når man ikke trenger så mye lys. Om man skal trene så bruker man 50% knappen og da dimme hele anlegget ned til 100lux noe som er mer enn godt nok til trening. Og når treningen er over så vil man bruke 10% knappen til f.eks og hente baller,tøye ut eller lignende,da vil anlegget ha 20lux noe som er like mye lys som man ofte har på en godt opplyst vei eller parkeringsplass.

Bildet under her viser anlegget når lampene er akkurat satt opp men mangler og bli juster til det maksimalet. Nytt bildet kommer i løpet av våren 2021 .