1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Ørland Stadion 350lux

Sommeren 2019 fikk vi forespørselen om å bytte lysanlegget på Ørland Stadion.  På Ørland så er det veldig vindfullt så vi måtte beregne med helt nye master som skal tåle den enorme belastningen etter at LED armaturene kommer på plass. Når man har et vref på 29 så krever det at mastene er veldig solide og slik at de tåler alt som kommer når en høststorm eller lignende kommer.

Dette var et helt nytt anlegg som skulle opp høsten 2019 og her gitt vi for 6 stk 15m master som er nedfellbare via en hydralikvogn,vi valgte og gå for denne løsningen pga på Ørland så blåser det kraftig når det først blåser så for oss var det viktig at mastene står oppreiste uansett vær og vind. Men fordelen her er at om det kommer en orkan/storm så kan dette anlegget på få minutter senke ned mastene uten at armaturene kommer utav posisjon.

Dette er Gryta  som er den banen som brukes året rundt og her har vi en hovedbane og 4 småbaner på høyresiden av banen. På de små banene har vi tre lys som lyser opp 4 småbaner som de aller minste spiller på. Hovedbanen har 350 lux på 100% og 175lux på 50%,men kommunen fikk en god del klager fra naboene rundt at dette var for mye slik at dette anlegget ble justert ned til 150lux på kamp og 75lux til trening. Også på denne banen så ble det installert avblendingdsskjold noe som gjør at man ikke får strølys inn i hus og hager. Etter en slik installasjon så ser vi også et helt annet lysbilde på banen og ikke minst rundt banen. På bildet under så ser man når hele anlegget er på 350 lux og man ser også hvor mye lys naboene får inn mot sine husmenn dette var før vi satte på avblendingsskjold på lampene.

På Gryta Stadion så kan man også bruke ulike scenarioer med tanke på hvor man ønsker lys og hvor mye lys man ønsker på banen. Her har vi også satt opp at høyredel av banen kan ha lys og den andre halvdelen er mørk. Dette er for og skåne naboer og ikke minst spare lysene mest mulig også. 75 lux holder i massevis når man trener på sene høstkvelder eller på vinteren. Denne løsningen me forskjellige scenariorer styres via en egen styringsboks på grytabanen og en egen for de 4 treningsbanene som ligger vedsiden av hovedbanen her. Vi kan også kjøre 150 lux på helebanen om de ønsker dette uten at beboerne blir nevneverdig plaget av lyset.

 

Bilde etter installasjon av avblendingsskjold vil komme under her