1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Tiller Stadion

Tiller Stadion LED-Flomlys til fotballbane

I 2016 leverte vi det første LED-Flomlys anlegget her i Trondheim og klubben valgte og gå for 100 lux.

Her valgte vi og kutte mastene siden de var skeive i toppen. Det gjorde vi fordi vi var usikre på om de ville tåle belastningen med nye LED-Flomlysene. Vi måtte også sette opp nye traverser slik at vi kunne bruke 4 lys pr mast.

I hver mast her så henger det 4 stk 500W Bravo LED-Flomlys. Noe som gir oss litt over 120lux på denne banen. Dette er det første anlegget i Trondheim som har fått et fullverdig led-flomlysanlegg når det kommer til fotballbane i Trondheim.

På Tillerbanen så ble det installert 24 stk 500W, som de bruker til kamp og trening på senhøsten og vinteren.

Et 100lux anlegg vil variere i pris men dette har mest med og gjøre om deres master har et godt nok fundament. Dette kan være greit å vite før vi starter og tar en beregning.

Dette er en revolusjonerende måte og benytte de eksisterende mastene på slik at man ikke trenger og bytte ut de,for og bytte ut master og fundamenter koster mer enn det smaker.

Et komplett nytt 100lux anlegg inkl master havner på en kostnad på mellom 250.000-330.000 avhengig av hvor i landet man befinner seg og om fundament og master tåler belastningen.

Om din klubb ønsker et tilbud om LED-Flomlys så er det bare og ta kontakt med oss på 73520001 for en hyggelig prat om belysning.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?