1-7 års garanti på alle varer | 14 dagers fri returrett på alle varer | Sikrere blir det ikke | Fri frakt over 1000,- kroner

Trondheim Havn

At landets havner velger våre LED-lyskastere er et kvalitetstegn.

Lyskaster

 

Her er et bilde fra Trondheim Havn av en 18m høy stolpe med 4 stk 240W LED-lyskastere. Kravet er at denne lyskasteren skal lyse opp hele denne parkeringsplassen. Samt gi lys slik at den overlapper både vei og lys fra den nærmeste stolpen plassert mer enn 150m unna. Her har da våre 240W LED-lyskaster erstattet de gamle 1000W og 2000W natriumspærene i ulike antall.

Det viktigste ved belysning montert høyere enn 10m over bakken er spredningsvinkelen og mengde lys som kommer fra lyskilden. Under vises et nærmere bilde over parkeringsplassen og området rundt denne stolpen. Ladelys AS har levert LED-lyskaster, LED-gatelys og LED-flomlys til en rekke av Norges største havner, noe som sies å være et kvalitetstegn. Driftsansvarlige ved de norske havnene har ofte et stort ansvar, for store områder.

Mekaniske krav til armaturer

Ved belysning av disse områdene så settes store mekaniske krav til armaturene. De viktigste egenskapene til en LED-lyskaster ved slike værharde området er motstandstyktighet mot rust og korrosjon, samt at selve LED-lyskasteren er IP67 klassifiserte (vanntett og tettere enn både IP66 og IP65).

Videre så er monteringshøyden på havnen ofte høyere enn ved vanlige monteringer, slik at det stilles store krav til at v/*ekt og lufgjennomstrømningen holdes nede hos en LED-lyskaster. Om vekten blir for høy eller overflaten blir for stor så vil vinden kunne ødelegge festebrakketen og blåse ned armaturet over tid. Tilbakemeldingene fra Trondheim havn har vært utelukkende positiv rundt våre LED-lyskastere.

Hvordan kan vi hjelpe deg?